Himayya Blog RSS Feed

Agak-agak kita nak apa ya untuk Woman's Day hari ni?

Agak-agak kita nak apa ya untuk Woman's Day hari ni?

syamw 08/03/2019 0
Assalamualaikum. Hai awak. Kak Mayya happy sangat hari ni.Bangun pagi dapat surprise.Baru teringat, hari ni International Woman’s Day. Berbunga-bunga...
Read More
Boleh ke tak sebenarnya anak pergi sekolah kalau tak Vaksin?

Boleh ke tak sebenarnya anak pergi sekolah kalau tak Vaksin?

syamw 06/03/2019 0
Eh, macam mana dengan budak2 yang tak vaksin? Boleh ke diaorg sekolah?Mommies2 mesti ada juga baca yang Persatuan Farmasi Malaysia (MPS)desak kerajaan...
Read More
Salah Pilih Warna Tudung, Buatkan Anak Nampak Comot.

Salah Pilih Warna Tudung, Buatkan Anak Nampak Comot.

syamw 04/03/2019 0
Kadang-kadang tu rasa macam mencabar sangat kan untuk pilih warna tudung yang sesuai untuk anak-anak.Tambah-tambah bila nak pergi kenduri atau ada maj...
Read More
ANAK NAKAL PUNCA MAMA JATUH SAKIT.

ANAK NAKAL PUNCA MAMA JATUH SAKIT.

syamw 19/02/2019 0
 Assalamualaikum dan hai mama yang disayangi.Mama sihat ke?Harap mama semua sentiasa sihat dan ceria selalu.Haa.. Cuba senyum sikit. Kan cantik manis ...
Read More
Tips simple untuk lipat Tudung Sekolah Himayya

Tips simple untuk lipat Tudung Sekolah Himayya

syamw 19/01/2019 1
...
Read More
Tutorial Cara Pakai Aisya Luxe

Tutorial Cara Pakai Aisya Luxe

firdaus 24/08/2018 0
...
Read More
Tutorial Cara Pakai Kamilla Luxe

Tutorial Cara Pakai Kamilla Luxe

firdaus 24/08/2018 0
...
Read More
Inner Weya - Inner ngam-ngam kepala budak!

Inner Weya - Inner ngam-ngam kepala budak!

firdaus 24/08/2018 0
...
Read More
Mayya Irdina - Tudung sekolah paling best abad ini!

Mayya Irdina - Tudung sekolah paling best abad ini!

firdaus 24/08/2018 0
...
Read More
Kekosongan Jawatan : OPERATION SUPERVISOR

Kekosongan Jawatan : OPERATION SUPERVISOR

nami 24/03/2018 0
OPERATION SUPERVISOR/COORDINATOR DIPERLUKAN Job description : 1. Mengetuai team operation supaya perjalanan operation lancar. 2. Memastikan semua pro...
Read More
Kekosongan Jawatan : KERANI AKAUN

Kekosongan Jawatan : KERANI AKAUN

nami 24/03/2018 1
 Let's join our team! . KERANI AKAUN DIPERLUKAN  Job Description: 1. Menjaga akaun syarikat menggunakan software akaun Autocount 2. Memastikan makluma...
Read More
Tudung Sekolah Tanpa Pin Pertama di Malaysia - Mayya Irdina

Tudung Sekolah Tanpa Pin Pertama di Malaysia - Mayya Irdina

firdaus 05/03/2018 2
Himayya persembahkan tudung sekolah idaman kanak-kanak masa kini,=> MAYYA IRDINAKENAPA ANAK ANDA PERLU PAKAI TUDUNG MAYYA IRDINA KE SEKOLAH?Ini sebabn...
Read More
TEKNIK 3R GALAK ANAK PAKAI TUDUNG TAK PAYAH PAKSA-PAKSA

TEKNIK 3R GALAK ANAK PAKAI TUDUNG TAK PAYAH PAKSA-PAKSA

nami 19/01/2018 1
TERKNIK 3R GALAK ANAK PAKAI TUDUNG TANPA DI PAKSA . R yang ke-3 tu paling selalu terlupa! . Jom baca mommies. Share semoga bermanfaat ❤️    1. REMINDE...
Read More
CARA TERBAIK MENGEKALKAN AWNING TUDUNG MAYYA IRDINA.

CARA TERBAIK MENGEKALKAN AWNING TUDUNG MAYYA IRDINA.

nami 19/12/2017 0
CARA TERBAIK UNTUK MENJAGA, MENGEKALKAN KETEGANGAN AWNING TUDUNG MAYYA IRDINA. Untuk menjaga ketahanan sesuatu barang, tak kiralah tudung chiffon, tud...
Read More
IBU IDOLA ANAK

IBU IDOLA ANAK

ena 14/10/2017 0
  Sambil lipat kain semalam, dok panggil Haqim; "tolong kemas tu Qim."  Sambil jari saya tunjuk selonggok hanger berkumpul atas lantai. Pagi tadi mas...
Read More