Mayya Irdina 2.0 - Putih Snow

TUDUNG SEKOLAH TANPA PIN PERTAMA DI MALAYSIA!!


Ya!
Anda tak salah baca.
Ini IMPROVED VERSION

Cutting lebih cun dan potongan belakang yang lebih panjang :-)



Tudung sekolah Mayya Irdina dari Himayya


Kenapa anda perlu dapatkan Tudung Sekolah Mayya Irdina dari Himayya?



Lihat rajah untuk size Mayya Irdina 2.0!


 





AWNING LEMBUT

  • gulung masuk beg pun tak patah
  • tudung mesra ibu hihihi - senang jaga. basuh la cara mana pun. senang jaga

CUTTING MUKA DIJAMIN FIT dan KEJAP

  • tak longgar dan tak ketat
  • pasti ngam di muka anak anda


LUPAKAN SEGALA PIN DAN BROOCH

 

Design Mayya Irdina yang direka khas dengan saiz muka fleksibel memastikan anda tak perlukan lagi pin atau brooch. 
Jauh sekali nak kena menjahit ruang muka besar nak bagi kecil.

Takde lagi la isu cari brooch pagi-pagi sebelum pergi sekolah :-)

Best kan?


KAIN BERKUALITI, TAK CEPAT ROSAK

  • Material lycra pandora - kain tak jarang dan tak panas.
  • Sesuai untuk aktiviti harian anak-anak yg aktif ; pergi tuisyen, mengaji, main di taman, kokurikulum, gotong-royong sekolah, main badminton, jogging di taman, eh semua lah! 
  • ringan dan cepat kering
  • material mudah dijaga. masuk washing machine takde masalah :-)

Cara cuci pun senang. Malah tak perlu iron kot??


PILIHAN SAIZ TUDUNG :
*ukuran dan umur sebagai panduan sahaja. 

Anda boleh dapatkan saiz yang tepat dengan
1.  Ukur dari dagu hingga ke pusat anak 
2. kemudian tambahkan 2 inci
3. Pilih ukuran yang terhampir.
  
InshaAllah potongan itu sesuai untuk labuh depan dan belakang anak.





4 SAIZ FAVOURITE :

  • XS :  anggaran umur sesuai dari  1 hingga 6 tahun
  • S   :  anggaran umur sesuai dari 6 hingga 8 tahun
  • M  :  anggaran umur sesuai dari 8 hingga 10 tahun
  • L   :  anggaran umur sesuai dari 10 hingga 12 tahun

dan tambahan

  •  XL :  sesuai untuk 12 tahun ke atas hingga dewasa - Labuh depan 19" dan belakang 30"


BAHU CANTIK TERLETAK

  • takde lagi bahu gelebeh jatuh menutupi separuh badan 
  • Mereka mahu tudung labuh di depan dan belakang sahaja tetapi bahu terletak.
  • tak perlu pin! shape tudung ni akan buat ia automatik terletak cantik!

Ini dia!!

Himayya persembahkan tudung sekolah idaman kanak-kanak masa kini, Mayya Irdina.


Tengok testimoni dibawah ni. Semuanya puas hati tau!



KENALAH ORDER SEKARANG :-)


Macam mana tu?
1. Anda order sekarang, 
2. Pilih saiz yang anda mahu,
3. Add to cart.
4. Buat bayaran. 
5. Order disediakan & Himayya terus buat pengeposan.
6. Anda menerima nombor tracking melalui emel.

Kerana permintaan yang sangat tinggi sekarang, 
Kami pos dalam tempoh 3-7 hari bekerja ya.
Setuju?


SEKIRANYA ANDA SETUJU BUAT LA TEMPAHAN SEKARANG. :)

Apabila tempahan diterima, anda dikira bersetuju dengan syarat-syarat berikut juga:

* Penghantaran hanya dibuat dalam tempoh 3-7 hari bekerja.
* Sekiranya anda mengubah fikiran, tempahan boleh dibatalkan bila-bila masa. Namun bayaran tidak dapat dikembalikan. Nilai order anda akan digantikan dengan store credit. Maksudnya, boleh guna untuk beli barang lain. Tiada pulangan wang. 
* Pastikan anda mengukur saiz yang sesuai dengan anak sebelum membuat tempahan. Sekiranya anda terpaksa menukar saiz, anda terpaksa menampung kos penghantaran semula dan tambahan kos pengendalian RM5.00 dikenakan bagi setiap parcel.
*  Harga diskaun diatas hanya sah dalam tempoh promosi ini sahaja. Sebarang tambahan kuantiti selepas tempoh promosi, tidak layak mendapat harga promosi lagi.


Jom!
Pastikan anak anda memakai tudung sekolah paling bergaya tahun 2018 ni!

TEMPAH SEKARANG!!

*belian borong tudung sekolah boleh hubungi admin di 016-2151769 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Mayya Irdina 2.0 - Putih Snow

  • Hits: 9149
  • Brand: Himayya
  • Product Code: MI2-03
  • Availability: 816
  • RM 25.00

Available Options