Mayya Delisha

Mayya Delisha

Inginkan tudung yang senang dipakai?Raya haji dah nak dekat.

Tengah pening lagi ke nak fikir mana nak cari baju ?
.
.
Jangan pening-pening.
.
Kali ni HJimayya bawakan Kurung Daliya
dengan corak suntikan batik yang halus dan rapii
.
Terdapat 6 warna untuk dipilih,
materila sejuk dan selesa
takperlu susah-susah iron
.
Ada saiz kanak-kanak hingga dewasa
.
Stok sangat terhad!
.
Mesti dapatkan sekarang!

Inginkan tudung yang simple tapi cantik?

Malas nak gosok tudung setiap kali nak pakai?

Susah nak cari tudung sedondon yang sama warna dengan anak?

DI SINI HIMAYYA MEMPERKENALKAN
TUDUNG MAYYA DELISHA




Koleksi Sedondon 2019 terbaru dari HIMAYYA, Tudung instant Sarung Sedondon Ibu & Anak !!


KENAPA ANDA PERLU PAKAI TUDUNG MAYYA DELISHA?


Ini Sebabnya :

-Dijahit sangat rapi dengan INNER SILANG yang memberi kesan muka runcing.


-Kriteria yang sangat menarik yang membuatkan ianya berbeza daripada tudung sarung biasa.


-Bahagian dagu dijahit siap untuk 3 saiz muka, jika longgar hanya perlu buka jahitan sahaja. Tak perlu pakaI BROOCH lagi.


-Materialnya PREMIUM KOREAN MOSS CREPEkain Sejuk dan Strechy! 
tidak turun warnanya ketika basuh




MEMANG BEST tudung mayya delisha ni kalau pakai pergi majlis atau pakai harian !!

TAPI, lagi betambah BEST kalau pakai sedondon dengan anak


Cuba tengok ni :



Amacam, CANTIK kan??


BUKAN ITU SAHAJA !!!


Himayya juga keluarkan banyak warna Mayya Delisha yang sangat cantik dan akan menjadi pilihan anda !




Banyak kan pilihan?


Mesti dapatkan sekarang !!